Marshall Kilburn

Ny produkt

Marshall Kilburn förkroppsligar den tuffa, egensinniga sidan av rock n' roll. Kilburn är en aktiv, bärbar stereohögtalare med en klassisk och tidlös Marshall-design.

Mer detaljer

Lägg till i inköpslista

Mer information

Marshall Kilburn förkroppsligar den tuffa, egensinniga sidan av rock n' roll. Kilburn är en aktiv, bärbar stereohögtalare med en klassisk och tidlös Marshall-design. Glöm allt vad sladdar heter och ta med dig högtalaren ut. Perfekt till poolkanten, stranden, altanen eller bilresan. Med otroliga 20 timmars batteritid kan du spela musik hela dagen och natten lång.

•Imponerande 20 timmar speltid
•Inbyggd subwoofer för extra djup
•Strömma musik med Bluetooth
•Ikonisk Marshall-design och bärrem
•Justerbar bas och diskant

Med noggrant utvalda komponenter, en 4-tums subwoofer och två tweeters kommer all musik till liv. Ljudet är högt och fungerar likabra till skramlig rock som till modern house. Med analoga ljudknoppar kan du justera ljudet efter din smak.

Trådlös frihet med Bluetooth
Slå på Bluetooth, parkoppla din mobil och luta dig sedan tillbaka och njut av trådlös frihet. Marshall Kilburn kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Räckvidden på 10 meter gör att du kan röra dig fritt utan att musiken glappar eller vrängs. Anslutningen är kompatibel med alla operativsystem (iOS, Android, Windows-phone).

Om du vill spela upp musik från enheter som inte har stöd för Bluetooth kan du ansluta enheter som MP3-spelare via 3,5 mm stereoingång.

Full kontroll över ljudet
För att få till det bästa möjliga ljudet kan du justera bas och diskant med varsin analog ljudknopp. Perfekt om du vill ändra ljudbild beroende på vilken genre som spelas.

Förutom analoga ljudsknoppar finns en av- och på-spak som "flippas" på tradionellt vis, två knappar i aluminum där du väljer källa och startar parkoppling, och lysdioder som bland annat berättar om enheten behöver laddas.

20 andra produkter i samma kategori:

Stationär

Visade produkter