500ml Desinfektion för Händer & Hud Visa större

500ml Desinfektion för ytor

Ny produkt


Med hjälp av den unika och revolutionerande Guardian kan vi erbjuda långtidsskydd för dina händer och hud.

Med Guardian kan du röra vad du vill utan att riskera att smittas av bakterier eller virus. Guardian skyddar dina händer regelbundet i upp till tolv timmar!

Mer detaljer

Lägg till i inköpslista

Mer information

Det är de enda produkterna som skapar ett skyddande skikt som är bundet till ytan och ger långvarigt skydd av ytor och hud.
Oavsett om det används i sjukvårdsindustrin, i livsmedelsindustrin eller i vattnet i en pool, det fungerar i tre steg alla i samma produkt av;

• Rengöring
• Desinficering
• Ger långtidsskydd

Innehåller: 500ml ()

Tack vara den unika spray huvudet blir medlet i en skumform för att lättare applicera på händerna.

Guardian är utvecklad för att förhindra att sjukdom sprids, för att stoppa bakterier och virus innan de kommer in i ditt system, och hemligheten är främst den unika långsiktiga skyddseffekten.

Så hur skapas alla dessa tre steg i en produkt?

Det första rengöringssteget utförs med användning av icke-joniska ytaktiva medel som har förmågan att lossa och locka till sig partiklar, fett och annat material så att de kan upplösas och transporteras bort från ytan i den vattenhaltiga lösningen av produkten.

Även ganska smutsiga ytor och fläckar kan avlägsnas med detta effektiva ytaktiva medel.

Desinficeringssteget skapas omedelbart när produkten kommer i kontakt med ytan genom att använda ett antal olika bioaktiva material som används och accepteras inom medicin och farmaindustrin, som PHMB och Chlorhexidine.

Så hur skapas det långsiktiga skyddet?

Den unika katjoniska polymeren som används i formuleringen av Guardian-produkterna har flera betydande egenskaper. Det är en mycket lång kedja och stora molekyler som skapar en mycket stark bindning till nästan alla typer av ytor, även de som normalt är svåra att binda till gilla vissa polymerer eller oorganiska material som glas, plattor. Den starka bindningen innebär att även vid mekanisk påverkan eller genom sköljning med vatten fäster den vid ytan och ger skydd. För det andra skapar det en stark positiv laddning på ytan som lockar till sig alla partiklar som är negativa i laddning. Bakterier är negativa i laddning och dras därför starkt och fångas sedan i ytan.

För det tredje interagerar den katjoniska polymeren med det bioaktiva materialet som används i formuleringen för att desinficera och polymeren skapar en synergistisk effekt som kraftigt förbättrar effektiviteten hos det bioaktiva materialet. Så i lekmän kan du säga att polymeren fungerar som en turbo laddare. Förutom att det är mycket effektivt gör det också möjligt för oss att använda mycket lägre mängder bioaktivt material för att eliminera bakterier eller virusinriktade.

Polymeren är mycket tuff och tål också mycket fuktiga förhållanden eller till och med nedsänkt. Den tål också höga temperaturer och till och med ånga.

Systemen som skapats för att arbeta med Guardian är rengöringsmedel och kombinerade produkter som handtvål med långtidsskydd, skärmrensare med skydd mot bakterier eller pool produkter som kombinerar desinfektion av bakterier med en effektiv all- dödande åtgärd.

De separata rengöringsmedel som kan användas med Guardian är utformade för att kombinera rengöringskraft med långtidsskydd. Precis som med BIO Cleaner, som är mycket effektiv för att rengöra mycket förorenade ytor omedelbart som en terrass täckt av alger, kommer det att döda och rengöra det själv mycket snabbt, och sedan appliceras Guardian på den rena ytan för att skapa långtidsskydd som kommer att hålla terrassen ren i månader framöver.

Rengöringsmedlen är därför alla utvecklade och designade med icke-joniska ytaktiva ämnen och är antingen med våra utan bioaktivt material, beroende på användningsområdet.

I en helt annan kategori hittar vi våra Super Spores-produkter, som alla är utvecklade med ofarliga bakteriestammar för att bekämpa olika utmaningar som lukt, eller bryta ner kolväten, ta bort tuffa fläckar eller bryta ner avfall och lukt i septiktankar.

Guardian-produkter stoppar inte bara bakterier och virus från början - de skapar en skyddande beläggning som varar länge.

• Dina händer är säkra i upp till tolv timmar *
• Ytorna är säkra i upp till två veckor
• Alla produkter baserade på Guardian är alkoholfria, därför är de vänliga mot din hud, material och miljö - men de är en hot mot bakterier och virus.

Den långsiktiga skyddseffekten, oöverträffad på marknaden, fungerar så här:

En katjonisk (positiv laddning) polymer binder mycket starkt till den behandlade ytan och skapar en klibbig beläggning som fångar anjoniska (negativ laddning) bakterier och inkapslade virus. Därför sprids inte sjukdomen när en produkt baserad på Guardian används.

* Tvättar du händerna med vanlig tvål reduceras långtidsskyddet och därför bör du applicera skyddet på nytt.

19 andra produkter i samma kategori:

Home

Visade produkter