Electrolux PureD9 PD91-8SSM

1002917

Ny produkt


Electrolux PureD9 PD91-6BP är en energieffektiv dammsugare med smarta funktioner. Energieffektiv utan att tumma på prestandan!

Mer detaljer

Mer information

Electrolux PureD9 PD91-6BP är en energieffektiv dammsugare med smarta funktioner. Energieffektiv utan att tumma på prestandan! Den garanterar en extra låg ljudnivå med sitt FlowMotion LED-munstycke som tillsammans med aerodynamisk utformning ger en effektiv och kraftfull dammsugning. LED-munstycket lyser effektivt upp damm, grus och annat skräp framför och det blir enkelt att för ett skinande rent resultat. Handtaget är ergonomiskt och har integrerad fjärrkontroll. Där justerar du sugeffekt samt stänger av och sätter på dammsugaren, utan att behöva böja dig ned.

Ergonomiskt handtag med fjärrkontroll
Effektivt PureFlow-LED-munstycke
Påse: Electrolux S-bag
Fjärrkontroll på handtaget
AeroPro 3-i-1 munstycke

Electrolux FlowMotion LED-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. Den är dessutom utrustad med LED-lampor som lyser upp golvet framför den. Detta i perfekt vinkel så du kan se damm, grus och skräp för ett skinande städresultat.

Handtaget på Pure D9 är av ergonomisk typ och gör det lätt att navigera sig genom hemmet. Fjärrkontrollen gör det busenkelt att justera sugeffekt och sätta på och stänga av dammsugaren. På så sätt sparar du på rygg och kropp så du inte behöver böja dig ned till dammsugaren.

De extra stora hjulen och kullagermunstycket är konstruerade för att fungera exemplariskt tillsammans. Med mjuka gummihjul så undviker du repiga golv under tiden du städar. Dessutom så minskar ljudnivån när du drar dammsugaren efter dig.

5 andra produkter i samma kategori:

Golv

Visade produkter