Marshall Major II BT Visa större

Marshall Major II BT Brun

237500

Ny produkt

Tänk dig Marshalls ikoniska rock-hörlurar, nu helt trådlösa! Major II BT har Bluetooth för sladdlös musiklyssning, med Marshalls karaktäristiska design och ljud.

Mer detaljer

Lägg till i inköpslista

Mer information

Tänk dig Marshalls ikoniska rock-hörlurar, nu helt trådlösa! Major II BT har Bluetooth för sladdlös musiklyssning, med Marshalls karaktäristiska design och ljud. En knapp på kåpan låter dig styra både musiken och inkommande telefonsamtal.

  • Strömma musik med Bluetooth
  • Över 30 timmars speltid
  • Ihopvikbara för smidig transport
  • Inbyggd mikrofon för telefonsamtal


Ikonisk Marshall-konstruktion
Marshall har uppdaterat sin populära Major-lur i både ljudet och hållbarheten. Andra generationen har fått skräddarsydda drivelement som levererar djup bas och detaljrikare diskant med ett väldefinierat mellanregister. Major II har Marshalls välkända och ikoniska utseendet med ett slittåligt läderbeklätt huvudband och lätt rundade öronkåpor. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vilar lätt på öronen.

Marshall-ljud helt trådlöst
Med Major II BT kan du njuta av din musik, levererad genom Marshalls rockiga högtalarmembran, helt utan sladdar. Tack vare Bluetooth kan du efter en enkel ihopparning med din smartphone lyssna på musik, se på film eller tala i telefon utan en sladd som är i vägen för dig.
Det inbyggda batteriet ger dig över 30 timmars speltid, vilket är långt över standard. Två timmars laddning ger dig ungefär åtta timmars speltid ifall du har bråttom iväg. Skulle du mot förmodan få slut på batteri så kan du lyssna vidare med den medföljande ljudkabeln.

Hopfällbar konstruktion
Major II BT har ett vadderat huvudband och reglerbart gångjärn för bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.
Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig.

Frekvensrespons: 10 - 20000 Hz
Känslighet: 99 dB
Impedans: 64 ohm

4 andra produkter i samma kategori:

Bluetooth

Visade produkter